Для людей, які любить приготуванням страв, та втомлюється від плутанину на процесі!

Das offizielle, einzig wahre, unglaubliche Dexpot Test-Forum!
MaminPopsy

Для людей, які любить приготуванням страв, та втомлюється від плутанину на процесі!

Postby MaminPopsy » 10.02.2026 11:12:28

Хочу поділитися кулінарною драмою, яка пригодилася у мною минулого робочого тижня – уявіть собі!. Моя крихітка вимовила бажання, щоб як кулінарний експерт спекла один святкове на її свята. Я, навіть не задумуючись, взялася шукати рецепт в інтернеті і... о боже!. Витратила аж півтори години свого життя, мов зомбі від ресурсу у бік сайт! Деякі рецепти виявилися занадто складні, інші варіанти - з недоступними продуктами, ще кілька - із купою реклами. А як грім серед ясного неба я мені спало на думку про існування цей дивовижний сайт та всього лише за п’ять хвилинок знайшла - той самий рецепт! Варіант став настільки зрозумілим, що в результаті навіть моя 12-літня юна кулінарка здолала молодій підказати. Як результат ми спекли неймовірний торт, і він став справжнім прикрасою дня народження. Зараз всі мої найкращі подруги обсіли мене з розпитуваннями: "Де я знайшла такий чудовий варіант?"
Сайт mamini suhariki

Return to “Test”