Як вилікувати депресію без антидепресантів
Як вилікувати депресію без антидепресантів
Доброго дня. Почуваюся дуже пригнічено вже кілька місяців, нічого не радує і постійно немає сил. Психотерапевт пропонує таблетки, але я дуже боюся побічних ефектів та звикання. Чула, що існують апаратні методи, які стимулюють мозок магнітними імпульсами без жодної хімії. Чи реально це допомагає повернути енергію та гарний настрій? Хтось пробував таке в Києві?
-
Juansullivan
- Anfänger

Re: Як вилікувати депресію без антидепресантів
Вітаю. Дуже тебе розумію, сама пройшла через такий стан і теж панічно боялася "сісти" на важкі препарати. Мені реально допоміг сучасний метод, який м'яко налаштовує роботу нейронів за допомогою магнітних полів. Це зовсім не боляче, ти просто сидиш у зручному кріслі, а до голови прикладають спеціальний датчик. Ощущається лише легке ритмічне постукування, яке навіть трохи розслабляє під час сеансу. Ефект я відчула десь на п'ятому сеансі, коли в голові нарешті прояснилося і з'явилося бажання жити. Подивіться опис цього методу за посиланням: транскраніальна магнітна стимуляція https://www.altimed.net/uk/service/transcranialmagneticstimulation/ - там усе доступно пояснено. Головне, що після процедур немає відчуття "овоча", мозок працює чітко і настрій стає стабільним. Це безпечно, адже використовуються лише магнітні поля певних частот, як при діагностиці. Я тепер почуваюся чудово і нарешті повернулася до свого звичного активного життя. В клініці Алтімед чудові спеціалісти, вони підберуть програму саме під твої симптоми. Мозок реально "прокидається" і починає працювати на повну потужність. Раджу спробувати цей варіант.
Re: Як вилікувати депресію без антидепресантів
Дякую за таку щиру відповідь, ви мені прямо надію дали на нормальне життя. Про ясну голову - це саме те, чого мені найбільше не вистачає зараз. Тепер точно запишуся на консультацію до фахівців.
Return to “General discussion”