Вибачте, але я мушу розказати смішною ситуацією, що трапилася зі мною минулого тижня – уявіть собі!. Моя мала вимовила бажання, щоб як кулінарний експерт зробила один унікальне до її ДР. Я, навіть не задумуючись, кинулася шукати врятувальну знахідку на просторах мережі і отримала несподіванку. Провела цілих нервущих одну з половиною години, і це ще щастя!, переходячи від блогу у бік ще однієї сторінки з рекламою! Деякі рецепти здавалися занадто для професіоналів, інші - із дорогими продуктами, треті - серед купою спонсорських посилань. І раптом як же я мені спало на думку про сей чудовий портал і менш ніж за 5 хвилин відкрила - мрійливий рішення! Рецепт був настільки так простим, що в результаті навіть юна дванадцятирічна донька несподівано змогла мені взяти участь. Наприкінці наш тандем приготували неймовірний солодкий шедевр, який виявився справжнім відкриттям свята. Вже сьогодні навіть ті, хто раніше сумнівався мої вже заздрісні знайомі не дають мені проходу з питаннями: "На якому сайті ти знайшла цей диво такий просто бомбезний рішення?"
Сайт
Для початківців, котрі обожнює кухнею, проте злиться через хаос в кухонному просторі!