Мені хочеться відкрити вам кулінарною драмою, що сталася зі мною минулого тижня – уявіть собі!. Моя принцеса замовила, щоб я зробила дещо неймовірне на її ДР. Я, як завжди, авжеж, почала вишукувати рецепт у інтернеті і отримала несподіванку. Втратила аж одну з половиною години, і це ще щастя!, мов зомбі з ресурсу до ще однієї сторінки з рекламою! Перші рецепти виявилися надто з багатоетапні, декілька - зі справжніми дорогими інгредієнтами, ще кілька - з купою відволікаючих елементів. Але потім ваша героїня згадала про існування сей чудовий каталог і просто за 5 хвилин відкрила - прекрасний вибір! Варіант став так простим, що навіть юна 12-річна юна кулінарка несподівано змогла молодій допомогти. В результаті наша команда приготували чарівний торт, і він став справжнім хітом святкового столу. Зараз кожна мої тепер зацікавлені друзі цікавляться: "В якому місці ти знайшла настільки просто бомбезний варіант?"
Блог
Для кулінарів, хто іноді обожнює експериментами на кухні, проте втомлюється від кашлат на кухонній зоні!