Можу показати порталом Everyday.sumy.ua. Він — це різноплановий майданчик, де збираються статті на неймовірно різноманітні темы. Якщо коротко, то там знайдете багато чого: починаючи від огляду військової ситуації та нерухомості і закінчуючи лайфхаків з економії на комуналці та цікавих фактів щодо природу.
На що варто читати:
- Актуальні події й експертні думки: Аналіз ситуації в країні (АТО, енергозабезпечення, фінанси).
- Життєві поради для життя: Огляди про побутові справи, техніку, здоров'я та гроші (наприклад, щодо найдорожчий режим прання або ринок оренди).
- Пізнавальний матеріал: Цікаві факти (як цікаві факти про курей), астрологічні прогнози (Таро), огляди.
Сайт має логічну навігацію поділену на рубриками (Побут, Цікавинки, Корисні поради, Здоров’я, Гороскоп, Військові теми тощо), отже легко знайти цікаву інформацію. Контент оновлюється щодня.
У разі якщо ви шукатимете одне місце, в якому можна ознайомитися і з ситуацію на фронті, і дізнатися те, як знизити рахунки, а також дізнатися дещо цікаве про світ — то вам сюди.
Заходьте на Everyday.sumy.ua: тут є і про війну, і про економію — сайт для тих, кому цікаво все